Retour Aanvraag

Wij hanteren de wet koop op afstand. Indien de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u deze - mits onbeschadigd en ongebruikt - binnen 30 dagen aan ons retourneren en een vervangend product of het eventueel betaalde bedrag terug ontvangen. Neem per email contact op met ons, vermeld ook uw bestelnummer en klachtomschrijving.

Download hier ons herroepings en/of retourformulier (U dient dit formulier geheel ingevuld bij uw retourzending te voegen)

Bedenktijd
Bij Strandwinkel.nl in De Lier geldt voor alle webshop bestellingen een bedenktijd van maximaal 30 dagen. De bedenktijd (zichttermijn) gaat in op het moment dat u de bestelling heeft ontvangen. Bij deelleveringen gaat de bedenktijd in vanaf het laatst ontvangen artikel. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit.

Retourneren
Retourneren of ruilen is geen probleem. Wanneer u het artikel wilt retourneren dient u binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling te herroepen. Na de herroeping heeft u nog 30 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat de artikelen bij ons worden afgeleverd. Let er wel op dat we ons houden aan de onderstaande regels:

  • Binnen de bedenktijd van 30 dagen geeft u aan de overeenkomst te willen ontbinden/ retourneren.
    U kunt hiervoor het bijgevoegde ontbindingsformulier / retourformulier gebruiken of de hierin gevraagde gegevens te mailen aan info@strandwinkel.nl
  • De artikelen worden geretourneerd in zo goed mogelijke onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of verzendstickers.
  • De artikelen zijn compleet, niet gebruikt en onbeschadigd.

Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden zodat we dit zo snel mogelijk kunnen omwisselen of een andere oplossing kunnen voorstellen.

Voorwaarden en uitzonderingen
Als u een product retour stuurt, dient u alle meegeleverde toebehoren van het product ook mee te sturen. Het product moet - indien in redelijkerwijs - in de originele staat naar ons teruggestuurd te worden. Wilt u een product retourneren dat al gebruikt is en dus niet meer als nieuw verkocht kan worden, dan kunnen wij hiervoor een vergoeding in rekening brengen. Het is mogelijk dat deze vergoeding gelijk is aan het aankoopbedrag.

Kosten van retourneren / terugstorten
De kosten van het retourneren naar Strandwinkel.nl in De Lier zijn altijd voor eigen rekening.

E-mail ons hiervoor op info@strandwinkel.nl of bel ons op 070-2203917 of 06-24536477 (bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur)

Ons retouradres:  Strandwinkel.nl -  Lierweg 57 | 2678 CT De Lier