Gepost op

Nieuw paviljoen: Bremerbaai, Nunspeet

Na een lange carriere aan de Noordzeekust keerde Dick Boshuizen terug naar zijn oude stek in Nunspeet. Maar het paviljoenbloed kruipt waar het niet gaan kan: binnen de kortste keren werd hij toch benaderd voor het runnen van een paviljoen. Maar dan aan het zoete water. “Ik kon het niet weigeren.”

IMG_0846Dick Boshuizen runde ruim tien jaar lang een strandpaviljoen in Zeeland. Maar het leven in het binnenland liet hem nooit helemaal los. Zijn sociale banden in Nunspeet gaven de doorslag. Hij liet het strand achter zich en vestigde zich weer in de Gelderse plaats. Maar zoals dat gaat met ondernemers, dienden zich vanzelf weer kansen aan. “In september 2015 werd ik benaderd door een camping of ik geen interesse had om een paviljoen aan het Veluwemeer te exploiteren. Net aan de andere kant van het water in Flevoland Ik zag de plek en ik was direct verkocht. Het ondernemersbloed stroomt me door de aderen en als je dan zo’n kans krijgt, kun je geen nee zeggen.”
Verder lezen Nieuw paviljoen: Bremerbaai, Nunspeet

Gepost op

Warm welkom bij Slapen Aan Zee in Wijk aan Zee

“Het strand is een uitlaatklep: het geeft een gevoel van vrijheid. Ik heb de kust daarom altijd opgezocht en breng mensen hier graag samen.” Aan het woord is Fred de Ridder (54), eigenaar van Aan Zee Slapen en Strandpaviljoen De Kust in Wijk aan Zee.

Thuis komen bij Aan Zee Slapen
Aan Zee Slapen bestaat uit 23 huisjes die in twee rijen direct op het strand van Wijk aan Zee te vinden zijn. De huisjes zijn voorzien van een complete keuken, douche, toilet en goede bedden. In sommige zijn zelfs honden toegestaan. “We krijgen vaak te horen dat we een leuke plek hebben gecreëerd waar mensen tot rust komen, weg uit het de hectiek. Dat is ons doel: op ongedwongen wijze mensen welkom heten op het strand van Wijk aan Zee.” Het team achter Aan Zee Slapen bestaat uit tien medewerkers; door hen voelen gasten zich helemaal thuis. “Zij geven uitleg over de huisjes, zorgen dat de bagage wordt opgehaald en vertellen meer over de omgeving en bezienswaardigheden.”
Verder lezen Warm welkom bij Slapen Aan Zee in Wijk aan Zee